Wiadomości

Wiadomości

Informator – Zielona Nuta 2020

Już w sobotę wyjeżdżamy wspólnie ze szczepem na festiwal piosenki „Zielona Nuta”, który odbędzie się w Tomaszowie Mazowieckim. W związku z tym umieszczamy Informator, który ułatwi Państwu przygotowanie dzieci do wyjazdu. 

Spotykamy się w sobotę o godzinie 6:50 na parkingu przy dworcu PKP w mundurach. Pakujemy się w jeden plecak, zabieramy drobne kieszonkowe. Powrót planowany jest na niedzielę około godziny 16:00. O zmianach będziemy na bieżąco informować.

Co należy zabrać?

  • Pełne umundurowanie (w którym wyjeżdżamy),
  • Koszulki,
  • Spodnie,
  • Ciepła bluza,
  • Buty,
  • Buty zmienne do chodzenia po miejscu zakwaterowania,
  • Bielizna,
  • Śpiwór,
  • Poduszka,
  • Karimata,
  • Mały ręcznik,
  • Przybory do mycia (mokre chusteczki, mydło, szczoteczka i pasta),
  • Pidżama,
  • Kubek,
  • Nóż kuchenny,
  • Przydzielone jedzenie (lista z podziałem znajduje się poniżej),
  • Ważna legitymacja szkolna,
  • Drobne kieszonkowe (20-30 zł, możliwe, że udamy się w sobotę do kina).

Przydzielone jedzenie dzieci chowają do swoich plecaków. Proszę, by nie brać zbędnych rzeczy, które będą dodatkowym obciążeniem. Pakujemy się w jeden plecak. Podróżujemy autokarem, więc osoby które mają chorobę lokomocyjną proszę, by zażyły odpowiednie leki oraz miały dodatkową dawkę na drogę powrotną. 

Podział produktów na posiłki:

  1. Antonina Fajkowska – chleb,
  2. Julia Pietras – pasztet,
  3. Julia Warzocha – pasztet,
  4. Zofia Witas – pasztet,
  5. Nikola Borek – pasztet z kogucikiem,
  6. Klara Plewińska – 1 kg cukru,
  7. Szymon Chrzanowski – paprykarz,
  8. Szymon Mastalski – paprykarz,
  9. Adam Zawalski – dżem
  10. Wojciech Snochowski dżem,
  11. Marceli Księżnik – dżem
  12. Tomasz Michalski – serek typu almette,
  13. Aniela Szlęg – krem czekoladowy,
  14. Julia Kaźmierska – krem czekoladowy,
  15. Julia Depta – serek typu almette,
  16. Roksana Rosik – chleb
  17. Barbara Marek – chleb
  18. Wiktoria Michalska – krem czekoladowy,
  19. Cezary Gacki – krem czekoladowy,
  20. Patryk Gałwa – krem czekoladowy,
  21. Oliwia Szwed – krem czekoladowy,
  22. Oliwia Ćwik – serki topione w trójkącikach,
  23. Mateusz Śliskowski – dżem,
  24. Aleksander Groszan – serki topione w trójkącikach,
  25. Weronika Walaszczyk – serki topione w trójkącikach,
  26. Michał Pietras – ogórek świeży,
  27. Kacper Wawrzyniak – chleb,
  28. Joanna Chybalska – chleb,
  29. Gabrysia Marek – chleb,
  30. Martyna Nabiałkowska – chleb,
  31. Tomasz Dziegieć – chleb.

W razie pytań prosimy o kontakt:

Katarzyna Leszcz – 533 833 313

Katarzyna Kucharczyk – 696 213 496

Aleksandra Jabłońska – 507 173 836

Najnowsze wpisy

  • All Post
  • Akcja 1%
  • Akcja Znicz
  • Biwak zimowy
  • DziałaMY!
  • Informacje
  • Obóz letni
  • Remont

© 2025 XVI Szczep „Hubalczycy”