Już w sobotę wyjeżdżamy wspólnie ze szczepem na festiwal piosenki „Zielona Nuta”, który odbędzie się w Tomaszowie Mazowieckim. W związku z tym umieszczamy Informator, który ułatwi Państwu przygotowanie dzieci do wyjazdu.
Spotykamy się w sobotę o godzinie 6:50 na parkingu przy dworcu PKP w mundurach. Pakujemy się w jeden plecak, zabieramy drobne kieszonkowe. Powrót planowany jest na niedzielę około godziny 16:00. O zmianach będziemy na bieżąco informować.
Co należy zabrać?
- Pełne umundurowanie (w którym wyjeżdżamy),
- Koszulki,
- Spodnie,
- Ciepła bluza,
- Buty,
- Buty zmienne do chodzenia po miejscu zakwaterowania,
- Bielizna,
- Śpiwór,
- Poduszka,
- Karimata,
- Mały ręcznik,
- Przybory do mycia (mokre chusteczki, mydło, szczoteczka i pasta),
- Pidżama,
- Kubek,
- Nóż kuchenny,
- Przydzielone jedzenie (lista z podziałem znajduje się poniżej),
- Ważna legitymacja szkolna,
- Drobne kieszonkowe (20-30 zł, możliwe, że udamy się w sobotę do kina).
Przydzielone jedzenie dzieci chowają do swoich plecaków. Proszę, by nie brać zbędnych rzeczy, które będą dodatkowym obciążeniem. Pakujemy się w jeden plecak. Podróżujemy autokarem, więc osoby które mają chorobę lokomocyjną proszę, by zażyły odpowiednie leki oraz miały dodatkową dawkę na drogę powrotną.
Podział produktów na posiłki:
- Antonina Fajkowska – chleb,
- Julia Pietras – pasztet,
- Julia Warzocha – pasztet,
- Zofia Witas – pasztet,
- Nikola Borek – pasztet z kogucikiem,
- Klara Plewińska – 1 kg cukru,
- Szymon Chrzanowski – paprykarz,
- Szymon Mastalski – paprykarz,
- Adam Zawalski – dżem
- Wojciech Snochowski dżem,
- Marceli Księżnik – dżem
- Tomasz Michalski – serek typu almette,
- Aniela Szlęg – krem czekoladowy,
- Julia Kaźmierska – krem czekoladowy,
- Julia Depta – serek typu almette,
- Roksana Rosik – chleb
- Barbara Marek – chleb
- Wiktoria Michalska – krem czekoladowy,
- Cezary Gacki – krem czekoladowy,
- Patryk Gałwa – krem czekoladowy,
- Oliwia Szwed – krem czekoladowy,
- Oliwia Ćwik – serki topione w trójkącikach,
- Mateusz Śliskowski – dżem,
- Aleksander Groszan – serki topione w trójkącikach,
- Weronika Walaszczyk – serki topione w trójkącikach,
- Michał Pietras – ogórek świeży,
- Kacper Wawrzyniak – chleb,
- Joanna Chybalska – chleb,
- Gabrysia Marek – chleb,
- Martyna Nabiałkowska – chleb,
- Tomasz Dziegieć – chleb.
W razie pytań prosimy o kontakt:
Katarzyna Leszcz – 533 833 313
Katarzyna Kucharczyk – 696 213 496
Aleksandra Jabłońska – 507 173 836