Już w piątek wyjeżdżamy wspólnie ze szczepem na festiwal piosenki „Zielona Nuta”, który odbędzie się w Tomaszowie Mazowieckim. W związku z tym umieszczamy Informator, który ułatwi Państwu przygotowanie dzieci do wyjazdu.
Spotykamy się w piątek o godzinie 16:45 na parkingu przy dworcu PKP. Powrót planowany jest na niedzielę około godziny 16:00. O zmianach będziemy na bieżąco informować.
Co należy zabrać?
- Pełne umundurowanie,
- Koszulki (wyjeżdżamy w koszulkach szczepu – osoby, które ich nie posiadają proszę o kontakt z drużynowymi; koszulka drużyny, dowolna koszulka),
- Spodnie,
- Ciepła bluza,
- Buty,
- Buty zmienne do chodzenia po miejscu zakwaterowania,
- Bielizna,
- Śpiwór,
- Poduszka,
- Karimata,
- Mały ręcznik,
- Przybory do mycia (mokre chusteczki, mydło, szczoteczka i pasta),
- Pidżama,
- Kubek,
- Nóż kuchenny,
- Przydzielone jedzenie (lista z podziałem znajduje się poniżej),
- Ważna legitymacja szkolna,
- Drobne kieszonkowe (20-30 zł, możliwe, że udamy się w sobotę do kina).
Przydzielone jedzenie dzieci chowają do swoich plecaków. Proszę, by nie brać zbędnych rzeczy, które będą dodatkowym obciążeniem. Pakujemy się w jeden plecak. Podróżujemy autokarem, więc osoby które mają chorobę lokomocyjną proszę, by zażyły odpowiednie leki oraz miały dodatkową dawkę na drogę powrotną.
Podział produktów na posiłki:
-
Maja Kruszewska – chleb,
-
Martyna Snochowska – chleb,
-
Bazyli Plewiński – chleb,
-
Mateusz Depta – chleb,
-
Antonina Fajkowska – chleb i pasztet,
-
Julia Pietras – chleb i pasztet,
-
Julia Warzocha – chleb i pasztet,
-
Maria Ciepielewska – chleb i ogórek świeży,
-
Zofia Witas – chleb i ogórek świeży,
-
Zofia Urban – Taraszkiewicz – chleb i ogórek świeży,
-
Nikola Borek – chleb i pasztet z kogucikiem,
-
Klara Plewińska – chleb i 1 kg cukru,
-
Lena Ociepa – chleb i 1 kg cukru,
-
Szymon Chrzanowski – chleb i paprykarz,
-
Szymon Mastalski – chleb i paprykarz,
-
Adam Zawalski – chleb i paprykarz,
-
Mateusz Wilk – chleb i dżem,
-
Wojciech Snochowski – chleb i dżem,
-
Marceli Księżnik – chleb i paprykarz,
-
Marcel Stańczyk – chleb i serek typu almette,
-
Tomasz Michalski- chleb i serek typu almette,
-
Aniela Szlęg – krem czekoladowy,
-
Julia Kaźmierska – krem czekoladowy,
-
Wiktoria Michalska – krem czekoladowy,
-
Iga Brzuchania – krem czekoladowy,
-
Patryk Gałwa – krem czekoladowy,
-
Oliwia Szwed – dżem,
-
Oliwia Ćwik – dżem,
-
Mateusz Śliskowski – dżem,
-
Aleksander Groszan – krem czekoladowy,
-
Filip Maszczyk – pasztet,
-
Sebastian Maszczyk – pasztet,
-
Aleksandra Kowalczyk – dżem,
-
Julia Depta – serek typu almette,
-
Weronika Walaszczyk – serek typu almette,
-
Michał Pietras – serek typu almette,
-
Kacper Wawrzyniak – serki topione w trójkącikach,
-
Roksana Rosik – serki topione w trójkącikach,
-
Barbara Marek – serki topione w trójkącikach,
-
Joanna Chybalska – serki topione w trójkącikach,
-
Zuzanna Kowalczyk – serki topione w trójkącikach,
-
Wojciech Cieślak – serki topione w trójkącikach,
-
Igor Kruszewski – pasztet z kogucikiem.
W razie pytań prosimy o kontakt:
Katarzyna Leszcz – 533 833 313
Katarzyna Kucharczyk – 696 213 496
Aleksandra Jabłońska – 507 173 836