Wiadomości

Wiadomości

Informator – Zielona Nuta 2019

Już w piątek wyjeżdżamy wspólnie ze szczepem na festiwal piosenki „Zielona Nuta”, który odbędzie się w Tomaszowie Mazowieckim. W związku z tym umieszczamy Informator, który ułatwi Państwu przygotowanie dzieci do wyjazdu. 

Spotykamy się w piątek o godzinie 16:45 na parkingu przy dworcu PKP. Powrót planowany jest na niedzielę około godziny 16:00. O zmianach będziemy na bieżąco informować.

Co należy zabrać?

  • Pełne umundurowanie,
  • Koszulki (wyjeżdżamy w koszulkach szczepu – osoby, które ich nie posiadają proszę o kontakt z drużynowymi; koszulka drużyny, dowolna koszulka),
  • Spodnie,
  • Ciepła bluza,
  • Buty,
  • Buty zmienne do chodzenia po miejscu zakwaterowania,
  • Bielizna,
  • Śpiwór,
  • Poduszka,
  • Karimata,
  • Mały ręcznik,
  • Przybory do mycia (mokre chusteczki, mydło, szczoteczka i pasta),
  • Pidżama,
  • Kubek,
  • Nóż kuchenny,
  • Przydzielone jedzenie (lista z podziałem znajduje się poniżej),
  • Ważna legitymacja szkolna,
  • Drobne kieszonkowe (20-30 zł, możliwe, że udamy się w sobotę do kina).

Przydzielone jedzenie dzieci chowają do swoich plecaków. Proszę, by nie brać zbędnych rzeczy, które będą dodatkowym obciążeniem. Pakujemy się w jeden plecak. Podróżujemy autokarem, więc osoby które mają chorobę lokomocyjną proszę, by zażyły odpowiednie leki oraz miały dodatkową dawkę na drogę powrotną. 

Podział produktów na posiłki:

  • Maja Kruszewska – chleb,

  • Martyna Snochowska – chleb,

  • Bazyli Plewiński – chleb,

  • Mateusz Depta – chleb,

  • Antonina Fajkowska – chleb i pasztet,

  • Julia Pietras – chleb i pasztet,

  • Julia Warzocha – chleb i pasztet,

  • Maria Ciepielewska – chleb i ogórek świeży,

  • Zofia Witas – chleb i ogórek świeży,

  • Zofia Urban – Taraszkiewicz – chleb i ogórek świeży,

  • Nikola Borek – chleb i pasztet z kogucikiem,

  • Klara Plewińska – chleb i 1 kg cukru,

  • Lena Ociepa – chleb  i 1 kg cukru,

  • Szymon Chrzanowski – chleb i paprykarz,

  • Szymon Mastalski – chleb i paprykarz,

  • Adam Zawalski – chleb i paprykarz,

  • Mateusz Wilk – chleb i dżem,

  • Wojciech Snochowski – chleb i dżem,

  • Marceli Księżnik – chleb i paprykarz,

  • Marcel Stańczyk – chleb i serek typu almette,

  • Tomasz Michalski- chleb i serek typu almette,

  • Aniela Szlęg – krem czekoladowy,

  • Julia Kaźmierska – krem czekoladowy,

  • Wiktoria Michalska – krem czekoladowy,

  • Iga Brzuchania – krem czekoladowy,

  • Patryk Gałwa – krem czekoladowy,

  • Oliwia Szwed – dżem,

  • Oliwia Ćwik – dżem,

  • Mateusz Śliskowski – dżem,

  • Aleksander Groszan – krem czekoladowy,

  • Filip Maszczyk – pasztet,

  • Sebastian Maszczyk – pasztet,

  • Aleksandra Kowalczyk – dżem,

  • Julia Depta – serek typu almette,

  • Weronika Walaszczyk – serek typu almette,

  • Michał Pietras – serek typu almette,

  • Kacper Wawrzyniak – serki topione w trójkącikach,

  • Roksana Rosik – serki topione w trójkącikach,

  • Barbara Marek – serki topione w trójkącikach,

  • Joanna Chybalska – serki topione w trójkącikach,

  • Zuzanna Kowalczyk – serki topione w trójkącikach,

  • Wojciech Cieślak – serki topione w trójkącikach,

  • Igor Kruszewski – pasztet z kogucikiem.

W razie pytań prosimy o kontakt:

Katarzyna Leszcz – 533 833 313

Katarzyna Kucharczyk – 696 213 496

Aleksandra Jabłońska – 507 173 836

Najnowsze wpisy

  • All Post
  • Akcja 1%
  • Akcja Znicz
  • Biwak zimowy
  • DziałaMY!
  • Informacje
  • Obóz letni
  • Remont

© 2023 XVI Szczep „Hubalczycy”