Wiadomości

Wiadomości

Informator – Pol’and’Harc 2019

Już w sobotę wyjeżdżamy wspólnie ze szczepem na Festiwal Artystyczny Wiatrak „Pol’and’Harc”, który odbędzie się w Pabianicach. W związku z tym umieszczamy Informator, który ułatwi Państwu przygotowanie dzieci do wyjazdu. 

Spotykamy się w sobotę o godzinie 07:30 w pełnym umundurowaniu na parkingu przy dworcu PKP. Powrót planowany jest na niedzielę około godziny 16:00. O zmianach będziemy na bieżąco informować.

Co należy zabrać?

  • Pełne umundurowanie,
  • Koszulki (koszulka drużyny, koszulka szczepu, dowolna koszulka),
  • Spodnie (do podręcznego plecaka pakujemy ciemne spodnie/legginsy),
  • Ciepła bluza,
  • Buty,
  • Buty zmienne do chodzenia po miejscu zakwaterowania,
  • Bielizna,
  • Śpiwór,
  • Poduszka,
  • Mały ręcznik,
  • Przybory do mycia (mokre chusteczki, mydło, szczoteczka i pasta),
  • Pidżama,
  • Kubek,
  • Nóż kuchenny,
  • Przydzielone jedzenie (lista z podziałem znajduje się poniżej),
  • Drobne kieszonkowe (15 zł na pizzę).

Przydzielone jedzenie dzieci chowają do swoich plecaków. Proszę, by nie brać zbędnych rzeczy, które będą dodatkowym obciążeniem. Pakujemy się w jeden plecak. Podróżujemy autokarem, więc osoby które mają chorobę lokomocyjną proszę, by zażyły odpowiednie leki oraz miały dodatkową dawkę na drogę powrotną. 

W związku z faktem, iż jest to krótki wyjazd i w planie organizatorzy przewidzieli wiele atrakcji prosimy, by nie dawać dzieciom telefonów. W sobotę około 15 będzie chwila na kontakt z dziećmi. Koszulki, które zostały nam przekazane zostaną zabrane na wyjazd i wręczone dzieciom przed występem.

Podział produktów na posiłki:

  1. Maja Kruszewska – serek typu almette,
  2. Aleksandra Wideryńska – serek typu almette,
  3. Katarzyna Kucharczyk – serek typu almette,
  4. Martyna Snochowska – serek typu almette,
  5. Antonina Fajkowska – chleb,
  6. Julia Pietras – chleb,
  7. Julia Warzocha – chleb,
  8. Maria Ciepielewska – chleb,
  9. Zofia Witas – chleb,
  10. Nikola Borek – chleb,
  11. Klara Plewińska – chleb,
  12. Szymon Mastalski – pasztet,
  13. Mateusz Wilk – pasztet,
  14. Wojciech Snochowski – pasztet,
  15. Tomasz Michalski – pasztet,
  16. Aniela Szlęg – krem czekoladowy,
  17. Julia Kaźmierska – krem czekoladowy,
  18. Wiktoria Michalska – krem czekoladowy,
  19. Oliwia Szwed – krem czekoladowy,
  20. Oliwia Ćwik – krem czekoladowy,
  21. Roksana Rosik – cukier w kostkach,
  22. Weronika Walaszczyk – serki topione w trójkącikach,
  23. Joanna Chybalska – serki topione w trójkącikach,
  24. Zuzanna Kowalczyk – serki topione w trójkącikach,
  25. Mateusz Śliskowski – serki topione w trójkącikach,
  26. Aleksander Groszan – serki topione w trójkącikach,
  27. Tomasz Dziegieć – słoik dżemu,
  28. Julia Depta – słoik dżemu,
  29. Michał Pietras – słoik dżemu,
  30. Kacper Wawrzyniak – słoik dżemu,
  31. Igor Kruszewski – słoik dżemu.

W razie pytań prosimy o kontakt:

Katarzyna Leszcz – 533 833 313

Katarzyna Kucharczyk – 696 213 496

Aleksandra Wideryńska – 518 787 309

Najnowsze wpisy

  • All Post
  • Akcja 1%
  • Akcja Znicz
  • Biwak zimowy
  • DziałaMY!
  • Informacje
  • Obóz letni
  • Remont

© 2023 XVI Szczep „Hubalczycy”