Już w sobotę wyjeżdżamy wspólnie ze szczepem na Festiwal Artystyczny Wiatrak „Pol’and’Harc”, który odbędzie się w Pabianicach. W związku z tym umieszczamy Informator, który ułatwi Państwu przygotowanie dzieci do wyjazdu.
Spotykamy się w sobotę o godzinie 07:30 w pełnym umundurowaniu na parkingu przy dworcu PKP. Powrót planowany jest na niedzielę około godziny 16:00. O zmianach będziemy na bieżąco informować.
Co należy zabrać?
- Pełne umundurowanie,
- Koszulki (koszulka drużyny, koszulka szczepu, dowolna koszulka),
- Spodnie (do podręcznego plecaka pakujemy ciemne spodnie/legginsy),
- Ciepła bluza,
- Buty,
- Buty zmienne do chodzenia po miejscu zakwaterowania,
- Bielizna,
- Śpiwór,
- Poduszka,
- Mały ręcznik,
- Przybory do mycia (mokre chusteczki, mydło, szczoteczka i pasta),
- Pidżama,
- Kubek,
- Nóż kuchenny,
- Przydzielone jedzenie (lista z podziałem znajduje się poniżej),
- Drobne kieszonkowe (15 zł na pizzę).
Przydzielone jedzenie dzieci chowają do swoich plecaków. Proszę, by nie brać zbędnych rzeczy, które będą dodatkowym obciążeniem. Pakujemy się w jeden plecak. Podróżujemy autokarem, więc osoby które mają chorobę lokomocyjną proszę, by zażyły odpowiednie leki oraz miały dodatkową dawkę na drogę powrotną.
W związku z faktem, iż jest to krótki wyjazd i w planie organizatorzy przewidzieli wiele atrakcji prosimy, by nie dawać dzieciom telefonów. W sobotę około 15 będzie chwila na kontakt z dziećmi. Koszulki, które zostały nam przekazane zostaną zabrane na wyjazd i wręczone dzieciom przed występem.
Podział produktów na posiłki:
- Maja Kruszewska – serek typu almette,
- Aleksandra Wideryńska – serek typu almette,
- Katarzyna Kucharczyk – serek typu almette,
- Martyna Snochowska – serek typu almette,
- Antonina Fajkowska – chleb,
- Julia Pietras – chleb,
- Julia Warzocha – chleb,
- Maria Ciepielewska – chleb,
- Zofia Witas – chleb,
- Nikola Borek – chleb,
- Klara Plewińska – chleb,
- Szymon Mastalski – pasztet,
- Mateusz Wilk – pasztet,
- Wojciech Snochowski – pasztet,
- Tomasz Michalski – pasztet,
- Aniela Szlęg – krem czekoladowy,
- Julia Kaźmierska – krem czekoladowy,
- Wiktoria Michalska – krem czekoladowy,
- Oliwia Szwed – krem czekoladowy,
- Oliwia Ćwik – krem czekoladowy,
- Roksana Rosik – cukier w kostkach,
- Weronika Walaszczyk – serki topione w trójkącikach,
- Joanna Chybalska – serki topione w trójkącikach,
- Zuzanna Kowalczyk – serki topione w trójkącikach,
- Mateusz Śliskowski – serki topione w trójkącikach,
- Aleksander Groszan – serki topione w trójkącikach,
- Tomasz Dziegieć – słoik dżemu,
- Julia Depta – słoik dżemu,
- Michał Pietras – słoik dżemu,
- Kacper Wawrzyniak – słoik dżemu,
- Igor Kruszewski – słoik dżemu.
W razie pytań prosimy o kontakt:
Katarzyna Leszcz – 533 833 313
Katarzyna Kucharczyk – 696 213 496
Aleksandra Wideryńska – 518 787 309